golf

Håkons Hall Sportssenter tilbyr innendørs golfsenter bestående av 2 golfsimulatorer av typen Innesvingen. Vi instalerte nye simulatorer i februar 2012, og kan derfor ønske velkommen til en helt nye baner.

Golfsimulatorene gir mulighet for å spille på av de mest anerkjente golfbanene i verden. Full Swing simulatorer registrerer hvordan ballen faktiskt flyr. Ballen registreres av 688 uavhengige sensorer plassert i 2 infrarøde felt. Sensorene registrer 50000 ganger i sekundet og er plassert 1,5 tommer fra hverandre (samme størrelse som en golfball) og klarer derfor å oppfatte hver minste forandring i ballflukten.
Ikke en eneste golfball kan fly, rulle eller sprett igjennom sensorene uten å bli fanget opp. Den resterende ballflukten gjenskapes av verdens mest avanserte Golfsimulator software, E6. Software en laget av Trugolf selskapet bak de største software suksessene i golf industrien.
Fullswing golfsimulatorer leser av ballen 3 ganger pr slag. Først leses fart og vinkel av gjennom de to sensorsettene. 3. avlesning kommer når ballen spretter tilbake av duken forbi den andre sensor-ringen og her måles det om det er av spinn i ballen. Fullswinggolf simulatorer leser altså av draw, fade, slice og hook.

På simulatoren bruker man sine egne køller og baller. Man trenger ikke spille ballen fra et spesifikt sted i simulatoren eller fortelle maskinen hvilken kølle man bruker. Dette er selvfølgelig unødvendig fordi maskinen kun leser av hvordan ballen faktisk flyr.

Golfsimulatoren gir en meget realistisk opplevelse av å spille på en golfbane, og i tillegg er man helt uavhengig av været!

Opptil 8 personer kan spille på samme simulator, men vi anbefaler at 4 personer spiller sammen av gangen. Beregnet tid på simulatoren er 1 time per person på en 18-hulls runde, de første gangene må man regne med å bruke noe tid på å sette seg inn i hvordan simulatoren skal betjenes. De ansatte i Håkons Hall Sportssenter er behjelpelig med å betjene simulatoren for deg, slik at du kommer i gang.

Man trenger ikke å være medlem av en golfklubb eller et forbund for å spille på en golfsimulator.

Golfkøller kan leies.

Kontakt oss

Lillehammer Olympiapark AS
Nordsetervegen 45
2618 Lillehammer

Tlf: +47 61 05 42 00

 

 

Kart olympiske anlegg

contentmap_module