EHZ 5721 Lo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lillehammer Olympiapark AS er innlandets ledende arrangementsselskap med en erfaren stab som koordinerer ditt arrangement fra A til Å. Med fem fantastiske anlegg, kan vi sy sammen ditt arrangement til en unik opplevelse. Vi dekker hele ditt arrangementsbehov med alt fra hotellbooking og transport, til uforglemmelige måltider og adrenalinfylte aktiviteter.

Og kanskje det beste av alt: Uansett hva dere bestemmer dere for, så vil det kun være ett kontaktpunkt å forholde seg til - nemlig oss i Lillehammer Olympiapark.

Som det mest komplette eventselskapet i innlandet kan vi tilby alt fra utdrikningslag eller noen sosiale timer med vennegjengen til ditt eget OL med aktiviteter og åpningsseremoni for opptil 2000 mennesker.

Dersom dere velger å legge konferansen til Lillehammer, kan vi bistå dere med aktiviteter og andre spennende opplevelser som får folk til å kvikne til. Alle trenger å bevege seg litt mellom slaga, så ta kontakt med oss, og vi vil hjelpe deg med å sette sammen et aktivitetsopplegg som passer både deltakere, tidsskjema og lommebok.

Deltakerne kan enten gå samlet gjennom aktivitetene, eller deles opp i lag der alle konkurrerer mot hverandre og rullerer mellom de ulike øvelsene.
Her kan dere velge aktiviteter som passer deres ønske, enten det være seg teambuildings-aktiviteter, fart-og actionopplevelser, eller mestringsøvelser.

Her er noen eksempler på hva du kan oppleve hos oss:

 

Bildegalleri - Bedrifter / Arrangementer

Kontakt oss

Lillehammer Olympiapark AS
Nordsetervegen 45
2618 Lillehammer

Tlf: +47 61 05 42 00