pningsseremoni

Åpningsseremoni i ekte Olympisk atmosfære 

Lillehammer Olympiapark kan tilby en unik mulighet for seremonielle opplevelser og show. Du kan blant annet ta i bruk Lysgårdsbakkene Hoppanlegg som er et av verdens flotteste idrettsanlegg. Her kan du tenne den originale OL-ilden.

Hele gruppen kan fraktes inn i OL-anlegget med buss. Her venter våre verter med noe varmt å drikke. Arenaen er belyst med båltønner og så mange fakler du ønsker. Selskaps-/foreningslogoen lyser opp i hoppbakken og hele stemningen er magisk fra det sekund deltakerne trer inn i anlegget. Ned fra unnarennet kommer det skikjørere fra Norges Toppidrettsgymnas som holder en oppvisning på eget hopp vi lager nede på sletta.

En utvalgt ansatt kommer stigende opp av hullet midt på arenaen og får æren av å følges bort til ilden av vetter som ble benyttet under OL i '94.

Utvalgte artister synger så «Se ilden lyse» som kommer til deltakerne gjennom lydanlegget i arenaen før klimakset nåes gjennom et spektakulært fyrverkeri.

På tur ut av anlegget får alle utlevert fakkel slik at man kan gå i samlet tog ned til Håkons Hall hvor god mat og god drikke venter på deltakeren. Er det ønske om å filme eller fotografere showet enten med profesjonell fotograf eller drone, så kan vi ordne dette også.

Garantert årets høydepunkt for alle ansatte.

Kontakt oss

Lillehammer Olympiapark AS
Nordsetervegen 45
2618 Lillehammer

Tlf: +47 61 05 42 00