Julehøytiden i Lillehammer er helt spesiell og det er ikke uten grunn at den kalles Julebyen. Med ekte vinter og ekte julestemning kan julefreden senke seg og du har tid til å skape en minneverdig opplevelse med venner og familie. Sjekk ut våre 5 spennende aktiviteter som gjør din romjul minneverdig.

1. Bobrafting


Lillehammer Olympiske bob- og akebane ligger rett utenfor byen og tilbyr aktiviteter for alle fra 26. desember og ut året. Ta på dere «julenisselua» og sett dere i vår bobraft som tar dere ned Nord-Europas eneste bob-bane, sammen våre dyktige piloter. Dette vil garantert legge et smil om munnen på alle og enhver.

Husker du den jula vi kjørte bob? 

Les mer

2. Kjelkekjøring


Endelig åpner vi for kjelkekjøring i Kanthaugen igjen. Det ikoniske hoppanlegget Lysgårdsbakken ligger flott til på toppen av Lillehammer, og rett ved siden av er kjelkebakken i Kanthaugen. Her du kan ta med familie og venner for aking og spenning hele julen med utsikt ut over hele Lillehammer.

Husker du den julen vi kjørte kjelke? 

Les mer
Bobsleigh i fart med tre personer

3. Bobsleigh


Bobsleigh finner du selvfølgelig også i Lillehammer Olympiske bob- og akebane. Ta romjulen som en olympisk utøver og bli sendt nedover bob-banen sammen med vår pilot i opptil 120 km/t (!), kjenn adrenalinet bruse og merk G-kreftene når du presses opp mot 5G. Få et adrenalinkick mellom julemiddager og gavebytting.

Du kan ikke glemme den jula du kjørte bob!

Les mer

4. Langrenn


Fra Birkebeineren skistadion strekker det seg lange fantastiske skiløyper som kan ta deg med på både koseturer og treningsturer til nært og fjernt. Ingenting får deg mer avslappet enn en tur i skiløypene med gode venner.

Husker du den julen hele familien gikk på ski? 

Les mer
En person løper på innendørsløpebane

5. Olympiaparken Sportssenter


Hvorfor vente til 1. januar med å ta turen på treningssenter. Vi har kuttet bindingstid og du kan i tillegg kjøpe enkelt-økter. Vi har innendørs løpebane, squash og golfsimulator ved siden av treningsfasilitetene våre.

Husker du den jula da vi startet nyttårsforsettet allerede i romjula? 

Les mer

Jul i Lillehammer Olympiapark - Julen du husker!