Som følge av den økende smitten i Norge er det innført smitteverntiltak i alle våre anlegg og aktiviteter.

Vinter


På vinteren er det snø, fart og moro som står i fokus i Olympiaparken. Prøv en fartsfylt dag i bob- og akebanen, eller en morsom dag i kjelkebakken. Vi kan også by på milevis med langrennsløyper i nydelige omgivelser. 

Sommer


På sommeren kan vi tilby morsomme aktiviteter for en hver smak. Først og fremst anbefaler vi å prøve hjulbob, som helt klart er vår mest populære sommeraktivitet. I tillegg anbefaler vi en tur til toppen av Lysgårdsbakkene for å oppleve et av byens beste utsiktspunkt. Her kan du også utfordre deg selv i vår gratis aktivitetsløype, Challenge936.

Gruppeaktiviteter


Våre aktiviteter er perfekt for grupper og bedrifter som ønsker en helt magisk dag i Lillehammer. Kontakt oss for pristilbud.

Få pristilbud på gruppeaktiviteter


Vi har aktiviteter passende for enhver anledning både til venner og teambuilding for bedrifter. Fyll ut skjema under for å motta pristilbud eller booke aktiviteter. Vi svarer deg innen kort tid.


    BobraftTaxibobSkeletonHjulbobPaintballAktivitetsparkKjelkekjøringAirboardSkiskytingHjulbob & PaintballHjulbob & LagaktiviteterSkiskyting & Boblefotball