Aktiviteter for grupper


Vi i Lillehammer Olympiapark har et bredt utvalg av gruppeaktiviteter som kan pakkes til ditt arrangement. Skal du arrangere utdrikningslag, bursdag, julebord eller bare en morsom dag med venner? Vi har mange muligheter i våre unike anlegg. Her kan du kombinere en dag med actionfylte aktiviteter og avslutte med en spektakulær middag i hopptårnet eller i en av våre oppvarmede lavvoer.

Prøv vår mest populære pakke med aktivitetene airboard og kjelkekjøring i Lysgårdsbakkene hoppanlegg. Avslutt den fartsfylte dagen i toppen av hopptårnet med fantastisk utsikt over Lillehammer eller la oss varme opp den koselige lavvoen vår som ligger rett ved akebakken.

Våre gruppeaktiviteter passer for grupper på over 10 personer.

Bookingforespørsel
Oversiktsbilde idrettsgalla Håkons Hall

Julebord


I Lillehammer Olympiapark kan vi tilby et minneverdig julebord i en av våre flotte anlegg. Hva med å kombinere en morsom dag i kjelkebakken avsluttet med en storslått middag i et av våre mange lokaler. Med alle mulighetene vi har tilgjengelig kan vi arrangere julebord for alt fra mindre bedrifter og vennegjenger til store selskap med opptil 3000 deltakere. Våre lokaler forvandles til å bli stemningsfulle og intime, vi kan organisere underholdningen hvis dere ikke ønsker å stå for denne selv.

Kontakt oss

Ansatte i salgs- og arrangementsstaben


Øyvind Dannemark


Key Account Manager
oyvind.dannemark@olympiaparken.no
+47 415 77 171

Rianne Puijk Vaagland


Prosjektleder arrangement
rianne.vaagland@olympiaparken.no
+47 988 17 654

Astrid Skogum Riise


Salgssjef bedriftsmarkedet
astrid.riise@olympiaparken.no
+47 997 31 731

BookingforespørselBobraftBobsleighSkeletonHjulbobPaintballAktivitetsparkKjelkekjøringAirboardSkiskytingHjulbob & PaintballHjulbob & LagaktiviteterSkiskyting & Boblefotball