Vi ønsker store og små velkommen til Olympiaparken i høstferien. Hos oss kan du blant annet oppleve fart og spenning i hjulbob og nyte den fargerike høstutsikten fra toppen av Lysgårdsbakkene.
En helt unik og adrenalinfylt opplevelse!

Kjenn adrenalinet bruse når du suser nedover Nordens eneste ekte bobbane! Vi har nå utvidet sommersesongen og holder åpent helt frem til høsteferien er over. Hjulbob er en actionfylt aktivitet hvor du får oppleve et trykk på hele 3G når boben kjører i 100 km/t.

 

Antall passasjerer: 3 fra samme husstand / familie
Aldersgrense 10 år m/foresatte og 12 år u/foresatte

Les mer
Opplev byens beste utsikt!

En «must-do» når du er på høstferie i Lillehammer er å ta turen til byens beste utsiktspunkt, nemlig toppen av hoppbakken! Stolheisen er åpen hver dag hele høstferien og du velger selv om du vil kjøpe tur-retur billett eller om du vil gå de 936 trappetrinnene opp eller ned. Butikk og matservering finner du nederst i bakken og er åpent hver dag hele høstferien.

Sulten etter heisturen?

Hele høstferien serverer vi vafler, pølser, kakao og brus fra Cola-vogna på sletta i Lysgårdsbakkene. Åpent fra 11:00-15:00 hver dag.

Les mer og se åpningstider

Rabatt på museumsbillett og stolheis

Kombiner en tur i Lysgårdsbakkene med et museumsbesøk!

I høstferieukene (uke 40 og 41) får du 10 prosent rabatt på besøk på Maihaugen og Norges Olympiske Museum ved å vise frem kvittering for at du også har vært i Lysgårdsbakken og kjørt stolheis. Likedan får du 10 prosent rabatt på stolheisen ved å vise frem kvittering for at du har besøkt enten Maihaugen eller Norges Olympiske Museum.

Er du klar for en utfordring?

Sommeren 2020 åpnet vi vår helt nye aktivitetsløype, Challenge936. Dette er en morsom aktivitetsløype som passer for aktive og eventyrlystne i alle aldre. Her blir du utfordret i quiz, fotokonkurranse og får muligheten til å prøve lykken og vinne fine premier underveis. Du bruker enkelt din egen smarttelefon og scanner en QR-kode for å åpne utfordringen. Challenge936 er plassert i og rundt hoppbakkens 936 trappetrinn og er en perfekt familieaktivitet året rundt!

PS: Aktiviteten er 100% GRATIS!

Les mer
Trene i høstferien?

Om du ønsker deg en treningsøkt i ferien anbefaler vi å ta turen innom Håkons hall sportssenter. Her finner du byens mest komplette treningssenter med stor styrke- og utholdenhetsavdeling, i tillegg til en 350 meter innendørs løpebane.

DROP-IN: 100,-

Les mer og se åpningstider

Spill squash eller golf

I Håkons hall sportssenter kan du også spille squash og teste ut vår golfsimulator. Dette er en perfekt aktivitet på regnfulle høstdager. Vi anbefaler å forhåndsbooke time via våre nettsider.

Les mer og bestill