Om Lillehammer Olympiapark


Lillehammer Olympiapark AS er uten eget økonomisk formål og skal eie og drifte OL-anleggene på Lillehammer. Vi står for etterbruk, vedlikehold og utvikling av fire anlegg: Håkons Hall, Lysgårdsbakkene Hoppanlegg, Birkebeineren Skistadion og Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane.

Våre anlegg er svært viktige for hverdagsidretten i lokalmiljøet, der alt fra mosjonister og turister til idrettslag og -utøvere er aktive brukere. På grunn av vår unike kapasitet og infrastruktur tiltrekker vi oss både turister, nasjonale- og internasjonale arrangement og større treningssamlinger. Bedriftens viktigste oppgave er å tilrettelegge for størst mulig aktivitet, ikke bare i anleggene, men også i lokalsamfunnet. Våre mange arrangementer skaper uvurderlige ringvirkninger blant de nærliggende reiselivsbedriftene.

Vår visjon er å være en arena for minneverdige opplevelser

Verdier: Profesjonell, Offensiv og Lojal

Vår logo


Logoen ble utviklet til OL i 1994, og består av en stilisert aurora borealis (Nordlys), de fem olympiske ringene, snøkrystallene og tittelen «Lillehammer ’94». Det ble inspirert av samspillet med naturen, himmelen og snøen. Aurora borealis er et naturlig fenomen på grunn av den nordlige posisjonen av Norge. Det har assosiasjoner av makt, stor spenning og dramatisk skuespill. Hovedfargene på emblemet er koboltblått og hvitt. Vi i Lillehammer Olympiapark videreførte logoen og utviklet den til å passe vårt formål.

OL-anleggene på Lillehammer danner eksempel på hvordan turisme, idrett og næringsliv forenes til felles glede, utvikling og lønnsomhet.

Petter Hallem, Markedssjef 2000

For ansatte

Kontakt oss


Du kan nå oss på telefon 61 05 42 00
Hverdager mellom 08:00 - 16:00

Send oss gjerne en epost!
Adressen er post@olympiaparken.no

Olympiaparken ligger plassert nært sentrum i Lillehammer. Finn oss på kartet!

Øvrig kontaktinfo