Om Lillehammer Olympiapark


Lillehammer Olympiapark AS er uten eget økonomisk formål og skal eie og drifte OL-anleggene på Lillehammer. Vi står for etterbruk, vedlikehold og utvikling av fem anlegg: Håkons Hall, Lysgårdsbakkene Hoppanlegg, Lillehammer snøpark, Birkebeineren Skistadion og Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane.

Våre anlegg er svært viktige for hverdagsidretten i lokalmiljøet, der alt fra mosjonister og turister til idrettslag og -utøvere er aktive brukere. På grunn av vår unike kapasitet og infrastruktur tiltrekker vi oss både turister, nasjonale- og internasjonale arrangement og større treningssamlinger. Bedriftens viktigste oppgave er å tilrettelegge for størst mulig aktivitet, ikke bare i anleggene, men også i lokalsamfunnet. Våre mange arrangementer skaper uvurderlige ringvirkninger blant de nærliggende reiselivsbedriftene.

Vår visjon er å være en arena for magiske øyeblikk

Verdier: Profesjonell, Offensiv og Lojal

Vår historie


Lillehammer kommune etablerte Lillehammer Olympiske Anlegg (LOA) i 1989 for å oppfylle sine forpliktelser om å finansiere og bygge de olympiske arenaene til OL i 1994.

Vil du vite mer?

Fakkelforum


Fakkelforum er et bedriftsnettverk med rundt 25 medlemmer i Lillehammerregionen som jobber for å fremme felles interesser. Medlemmene er ambassadører og bidrar til arrangementer og idrettslig utvikling i Lillehammer Olympiapark.

Les mer

Jobb hos oss


Oversikt over ledige stillinger i Lillehammer Olympiapark AS

Ledige stillinger

Våre anlegg


Kontakt oss


Du kan nå oss på telefon +47 61 05 42 000
Hverdager mellom 08:00 - 16:00

Send oss gjerne en epost!
Adressen er post@olympiaparken.no

Olympiaparken ligger plassert nært sentrum i Lillehammer. Finn oss på kartet!

Øvrig kontaktinfo