Om Lillehammer Olympiapark


Lillehammer Olympiapark AS eier og drifter OL-anleggene på Lillehammer, og har de siste årene blitt en stor arrangør innen idrett og kulturarrangementer. I tillegg er vi også tilbyder av en rekke aktivitetstilbud for turister og lokalbefolkning og flere andre tjenester innenfor overnatting og trening. Som arrangør tilbyr vi hele spekteret av tjenester med blant annet  arrangementslogistikk,  booking av overnatting og trasnport, akkrediteringsservice, billettsalg, økonomi og markedsføring. Vi leverer tjenesteri og utenfor våre egne arenaer. 

Våre arenaer:

  • Håkons Hall
  • Lysgårdsbakkene Hoppanlegg
  • Lillehammer snøpark
  • Birkebeineren Skistadion
  • Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane

Våre anlegg er svært viktige for hverdagsidretten i lokalmiljøet, der alt fra mosjonister og turister til idrettslag og -utøvere er aktive brukere. På grunn av vår unike kapasitet og infrastruktur tiltrekker vi oss både turister, nasjonale- og internasjonale arrangement og større treningssamlinger. Bedriftens viktigste oppgave er å tilrettelegge for størst mulig aktivitet, ikke bare i anleggene, men også i lokalsamfunnet. Våre mange arrangementer skaper uvurderlige ringvirkninger blant de nærliggende reiselivsbedriftene.

Vår visjon er å være en arena for magiske øyeblikk

Verdier: Profesjonell, Offensiv og Lojal

Vår historie


Lillehammer kommune etablerte Lillehammer Olympiske Anlegg (LOA) i 1989 for å oppfylle sine forpliktelser om å finansiere og bygge de olympiske arenaene til OL i 1994.

Vil du vite mer?

Fakkelforum


Fakkelforum er et bedriftsnettverk med rundt 25 medlemmer i Lillehammerregionen som jobber for å fremme felles interesser. Medlemmene er ambassadører og bidrar til arrangementer og idrettslig utvikling i Lillehammer Olympiapark.

Les mer

Våre anlegg