For å begrense spredning av koronaviruset ble store deler av Olympiaparkens anlegg stengt. Her finner du status på våre anlegg og aktiviteter. Saken oppdateres fortløpende.


Lysgårdsbakkene hoppanlegg

ÅPENT

Sommerhopping i gang. Skjerpet renhold på kontaktpunkter.
For øvrige besøkende bes det om at alle følger «enveiskjøring» i henhold til skilting i trappene.
Fra og med 20. juni vil stolheisen og kiosken være åpen for alle. I tillegg åpnes Challenge936 som er en aktivitetsløype i og rundt hoppbakkens 936 trappetrinn.

Birkebeineren Skistadion
ÅPENT

Rulleskiløyper er klar for sommeren.

Det vil også bli et campingtilbud på skistadion i sommer. Mer info om dette kommer.


Lillehammer Olympiske Bob- & Akebane
ÅPNER SNART

Vi vil tilby hjulbob for våre gjester, men med betydelig smittevernstiltak. Dette betyr blant annet at kun gjester fra samme familie/husstand kan kjøre sammen, maks 3 passasjerer og det vil bli fysisk sperre mellom pilot og passasjerer. Følg med her for oppdaterte åpningstider: https://olympiaparken.no/aktiviteter/hjulbob/

Håkons Hall Sportssenter
ÅPNER SNART

Gradvis gjenåpning av hallen og sportssenter. Oppdatert info om åpningstider kommer.


Landstreff Lillehammer

Det er besluttet å avlyse Landstreff Lillehammer 1.-3. mai 2020.  Vi velger å gå ut tidlig med dette for å gi russen flest mulige rettigheter ved kansellering av både overnatting og reise. Festivalpass, Bed & Breakfast og van-/bussparkering kjøpt av oss får russen selvfølgelig tilbakebetalt. Dette vil skje automatisk innen få dager via vår billettleverandør ticketmaster.


Siden oppdateres fortløpende.