Vi er klar for sommersesong i Olympiaparken og gleder oss til å kunne ta i mot både lokale og tilreisende gjester. I sommer kan du som alltid oppleve fart og moro, i tillegg til at vi fortsetter suksessen med camping på Birkebeineren skistadion.
Her finner du en oversikt over sommerens aktiviteter og tjenester i Olympiaparken.

Hjulbob - Unik og fartsfylt opplevelse!


Hjulbob er sommerens svar på bob. Kjenn adrenalinet bruse i en fartsfylt opplevelse i Nordens eneste bobbane. Dette er en av de mest actionfylte aktivitetene på sommeren i Lillehammer. Her får du følelsen av opp mot 3G når boben kjører i rundt 100 km/t. Det er plass til 3 passasjerer pluss en pilot som styrer hjulboben.

Sesongåpning 6. mai 2022

Lillehammer olympiske bob & akebane

Hunderfossvegen 680, 2625 Fåberg

Aldersgrense

10 år m/foresatte og 12 år u/foresatte

Onlinebillett

1000,- per tur / bob (Inntil 3 pers per tur)


Opplev byens flotteste utsikt!


Fra bunnen av hoppbakken kan du ta stolheisen til toppen og besøke et av byens mest populære utsiktspunkt.  Herfra har man en fantastisk panoramautsikt over Lillehammer og Mjøsa. Du velger selv om du ønsker å benytte stolheisen både opp og ned eller om du vil gå de 936 trappetrinnene en av veiene.

Sesongåpning 4. juni 2022

Lysgårdsbakkene hoppanlegg

Birkebeinervegen 122, 2618 Lillehammer

Aldersgrense

Åpent for alle (under 7 år kjører sammen med voksen)

Onlinebillett stolheis

60,- Voksen / 30,- barn (under 7 år gratis)


Besøk 936-SHOP


936SHOP finner du i bunnen av Lysgårdsbakkene. Her kan du kjøpe billetter til stolheisen, is, brus, klær og suvenirer. Her finner du også våre egne 936-produkter som er en perfekt belønning for deg som har tatt turen opp alle de 936 trappetrinnene i Lysgårdsbakkene!

Sesongåpning 4. juni 2022

Se åpningstider

Challenge 936


Challenge936 er en 100% gratis aktivitetsløype i og rundt Lysgårdsbakkens 936 trappetrinn. Her får du utfordret både kunnskap og dine kreative sider. Ved å benytte din egen smarttelefon scanner du qr-koden på oppgaveskiltene. Videre veildening får du på skjermen. Her får du muligheten til å vinne fine premier og oppnå rabatt på produkter i 936-SHOP. Dette er en super familieaktivitet kombinert med fantastisk utsikt ut over Lillehammer.

ALLTID ÅPEN

Lysgårdsbakkene hoppanlegg

Birkebeinervegen 122, 2618 Lillehammer

Startpunkt

Se etter de røde skiltene. Første challenge finner du rett utenfor 936-SHOP

GRATIS

Sommercamping


Også i år blir det sommercamping på Birkebeineren skistadion! Et rimelig og godt campingtilbud med kort vei til både by og natur.
Med ny resepsjon, kiosk og toaletter er vi klar for åpning tirsdag 14. juni. Kiosk/resepsjon vil være åpent hver dag fra 10-20.  Vi tilbyr store plasser for både campingvogn, bobil og telt. På området finner du også dusjanlegg og tømmestasjon. Campingen ligger kun en kort kjøretur fra Lillehammer sentrum.

ÅPENT I PERIODEN 14. JUNI til 14. AUGUST 2022

Birkebeineren skistadion

Sjøsetervegen 29, 2618 Lillehammer

For bobil, campingvogn og telt
Onlinebillett

295,- inkl strøm


Ny kafé på skistadion


På Olympiaparken camping (Birkebeineren skistadion) har vi kiosk/kafé som er åpent hele sommeren. Med kort vei til både by og natur er dette et hyggelig stoppested for en is og kaffe enten du kommer til fots, på sykkel eller med bil. Vi ønsker både campinggjester og alle andre forbipasserende velkommen inn for et hyggelig besøk.

ÅPENT HVER DAG FRA 10-20 i PERIODEN 14. JUNI til 14. AUGUST 2022

Birkebeineren skistadion

Sjøsetervegen 29, 2618 Lillehammer


Trene i ferien?


Med sommerkortet i Håkons hall sportssenter kan du trene hele sommeren (juni, juli og august) for bare 600,-. Vi tilbyr også ukeskort for 200,- I Håkons hall finner du en komplett styrke- og utholdenhetsavdeling. Innenfor dette har vi også en stor frivektsavdeling og 350 meter innendørs løpebane.

I tillegg tilbyr vi to golfsimulatorer og to squashhaller (egne priser)

Les mer

Velkommen til Olympiaparken i sommer!