Fart og spenning for hele familien


Kjelkekjøring er en morsom og fartsfull aktivitet som passer for både store og små! Kanthaugen har preparerte løyper for kjelkekjøring. En heis tar deg og kjelken til toppen, derfra kan du suse ned traseen på hele 1 km. Vi har en lavvo på området med muligheter for å slappe av mellom rundene. Denne kan også leies for grupper eller større arrangement.

Denne aktiviteten har drop-in i åpningstidene. Kun booking for grupper på 10 personer eller mer. 

Åpningstider

Unikt adrenalinkick


Bobraft er vår mest populære vinteraktivitet der man kjører en gummibob med en toppfart på 100km/t, og vil gi et adrenalinkick med et trykk på opp mot 3G. Bobraft passer for både store og små! Den styres av en av våre autoriserte piloter og har plass til 4 passasjerer.

Bobsleigh er vår tøffeste aktivitet der du får være passasjer i en bob som blir styrt av en autorisert pilot. Du vil kjenne adrenalinet i en fart på opptil 120 km/t og trykket av 5G på kroppen. Som en av få baner i verden som brukes til bob på toppnivå kan vi tilby en opplevelse utenom det vanlige, i etterkant vil du få med deg et diplom og et medlemskap i 5G-klubben.

Her kan du finne våre vinteraktiviteter


Bobraft og bobsleigh er i Lillehammer Olympiske bob- og akebane, kjelkekjøring finner du i Kanthaugen ved Lysgårdsbakkene hoppanlegg.

Send inn din forespørsel om vinteraktiviteter her


    BobraftTaxibobSkeletonHjulbobPaintballKjelkekjøringHjulbob & Paintball