Magiske øyeblikk - sammen!


Vi i Olympiaparken har lang erfaring innen prosjektledelse og kan koordinere ditt arrangement fra A til Å. Vi dekker hele ditt behov med alt fra konseptutvikling, hotellbooking og transport til uforglemmelige måltider og adrenalinfylte aktiviteter. Vi skreddersyr ditt event etter dine ønsker og behov. Vår oppgave uansett størrelse og omfang er å være en god, idérik og inspirerende eventsamarbeidspartner.

Ønsker din bedrift å arrangere et vellykket arrangement? Vi har dyktige og engasjerte medarbeidere og fleksible anlegg som gjør at vi kan arrangere store events med åpningsseremoni, aktiviteter, middag og show.

Legg ditt arrangement til Lillehammer så vi kan gi deg og din bedrift en helt unik og magisk opplevelse.

Festmiddag


Vi kan gjøre ditt bedriftsarrangement komplett ved å avslutte arrangementet med festmiddag i fantastiske omgivelser. Våre dyktige medarbeidere finner kreative løsninger med mulighetene vi har i anleggene.

Hva med en intim middag i hopptårnet der du har en spektakulær utsikt over Lillehammer, eller en storslått middag med plass til hele 3000 personer i Håkons Hall. Vi hjelper til med underholdning, dekorering og servering i samarbeid med Paa Bordet.

Middag under rally-arrangement i Håkons Hall

Kurs og konferanse


Lillehammer ligger sentralt i Norge med gode muligheter til å samle folk fra hele landet, og Håkons Hall ligger lett tilgjengelig i byen med opptil flere hotell i nærheten. På tross av størrelsen på hallen legger vi vekt på å være å ha et personlig preg på våre arrangementer. Våre dyktige medarbeidere gir god service og skreddersyr etter dine behov. Vi tar gjerne et helhetsansvar for ditt arrangement, men vi leier også ut lokaler. Med 25 års erfaring har vi spisskompetanse på planlegging og gjennomføring av små og store arrangement. Som Norges største flerbrukshall har vi fleksible løsninger, god logistikk og derfor mange muligheter for å gjøre ditt arrangement perfekt.

Om det er ønskelig kan vi også tilby aktiviteter som teambuilding eller ren underholdning.

Idrettsarrangement


Våre anlegg har vært vertskap for store nasjonale- og internasjonale idrettsarrangement og våre medarbeidere har lang erfaring innen produksjon av store idrettsarrangement. Vi har årlig store arrangement som for eksempel World Cup i Nordiske grener, Raw Air og Hockey Classic. Ønsker dere å arrangere i våre anlegg? Tilbyr vi utleie eller vår ekspertise som medarrangør.

Tidligere prosjekter: OL i ‘94, VM i Ishockey ‘99, VM i Håndball Kvinner ‘99, EM i Håndball Kvinner ‘10, VM i Timbersports ‘12, Ungdoms-OL ‘16, VM i Timbersports ‘17

Julebord


I Lillehammer Olympiapark kan vi tilby et minneverdig julebord i en av våre flotte anlegg. Hva med å kombinere en morsom dag i kjelkebakken avsluttet med en storslått middag i et av våre mange lokaler. Med alle mulighetene vi har tilgjengelig kan vi arrangere julebord for alt fra mindre bedrifter og vennegjenger til store selskap med opptil 3000 deltakere. Våre lokaler forvandles til å bli stemningsfulle og intime, vi kan organisere underholdningen hvis dere ikke ønsker å stå for denne selv.

Kontakt oss

Ansatte i salgs- og arrangementsstaben


Astrid Skogum Riise


Selger
Send epost
+47 997 31 731

Øyvind Dannemark


Salgsleder
Send epost
+47 415 77 171

Anne Jorun Smikop


Kommersiell leder bobbane
Send epost
+47 978 915 33

Vilde Øien Karlsen


Prosjektleder event og arrangement
Send epost
+47 413 86 250

Mie Mognes


Servicemedarbeider / Bobpilot
Send epost