Velkommen inn i varmen!


Parker bilen hos oss, ta deg en skitur og avslutt med et besøk på vår skikafé! Vi har nystekte bakevarer, kaffe, sjokolade og ikke minst varme og nye lokaler! Vinteren 2022 flyttet vi inn i det nyoppussede målhuset like ved parkeringsplassen på Birkebeineren skistadion. Her har vi koselige kafé-lokaler, toaletter og en stor terrasse til solskinnsdagene. Utenfor Målhuset har vi et stort åpent område hvor barna kan leke, gå på ski og skli i bakkene, mens du nyter en velfortjent kopp kaffe.
Velkommen!

Kaféen er åpen i vintersesong. På sommeren benyttes lokalene til resepsjon og kiosk for campingen. Ta gjerne en tur innom da også.

Nystekte bakevarer og varme drikker

Ski-in & ski-out

Milevis med skiløyper

Nye lokaler

Stor terrasse og uteområde

MENY


Hos oss får du blant annet kjøpt kaffe, kakao, brus, sjokolade, småbakst, toast mm. Trenger du litt påfyll av energi etter treningen kan vi også by på et utvalg av sportsdrikke og sportsbarer.

Åpningstider


Vi har åpent hver lørdag og søndag fra 11:00-16:00 helt frem til og med påske.

I romjulen har vi åpent fra 26/12 til 2/1. Det er ikke åpent 24. og 25. desember

Vi har åpent alle dager i vinterferieukene 8 og 9.

I påsken har vi åpent hver dag, fra og med palmehelgen til og med andre påskedag.

 

Følg med i våre sosiale medier for oppdateringer gjennom sesongen

Følg Målhuset på FacebookFølg Målhuset på Instagram

Du finner oss her


Birkebeineren Skistadion, Sjøsetervegen 29, 2618 Lillehammer

Vil du leie lokalene?


Om du skal feire konfirmasjon, bryllup eller bursdag kan du leie lokalene til egne arrangement. Lokalene passer for mindre selskap med 10 – 30 personer.  Vi samarbeider med cateringsleverandør Paa bordet AS som kan levere mat til selskapet. Lokalene har gode toalettfasiliteter og parkeringsplass. I tillegg kan vi tilby overnatting på Birkebeineren stadion sportell.

Send forespørsel om leie