Velkommen inn i varmen!


Legg skituren innom oss neste gang! Vår kafè finner du midt i skisporet på Birkebeineren skistadion, et perfekt start/stoppested enten du er på familie- eller treningstur.  Vi byr på blant annet kakao, kaffe, småbakst, sjokolade og mye mer. Vinteren 2022 flytter vi inn i det nyoppussede målhuset rett ved parkeringsplassen.

Kaféen er åpen i vintersesong. På sommeren benyttes lokalene til resepsjon og kiosk for campingen. Ta gjerne en tur innom da også.

MENY


Hos oss får du blant annet kjøpt kaffe, kakao, brus, sjokolade, småbakst, toast mm. Trenger du litt påfyll av energi etter treningen kan vi også by på et utvalg av sportsdrikke og sportsbarer.

Åpningstider


Vi kommer tilbake til tidspunkt for offisiell åpning av den nye kaféen, men i mellomtiden vil vi ha et tilbud noen helger hvor det er arrangementer på skistadion. Følg med på facebook og instagram for åpningstider under arrangemneter.

Normal åpningstid vil bli lørdag og søndag 11:00 – 16:00, i tillegg til ferier.

Du finner oss her


Birkebeineren Skistadion, Sjøsetervegen 29, 2618 Lillehammer

Vil du leie lokalene?


Om du skal feire konfirmasjon, bryllup eller bursdag kan du leie lokalene til egne arrangement. Lokalene passer for mindre selskap med 10 – 30 personer.  Vi samarbeider med cateringsleverandør Paa bordet AS som kan levere mat til selskapet. Lokalene har gode toalettfasiliteter og parkeringsplass. I tillegg kan vi tilby overnatting på Birkebeineren stadion sportell.

Send forespørsel om leie