Trenger dere bidrag til klubbkassa?


VISJON 
Vår visjon er å være en arena for minneverdige opplevelser for alle ledd i en arrangementsproduksjon. Som funksjonær for Olympiaparken har du mulighet til å lære mer om gjennomføring av store arrangementer, i tillegg til at du får mulighet til å bli kjent med mange andre med samme interesse. Hos oss er alle velkomne, uavhengig av tidligere erfaring!

MED ELLER UTEN FAST AVTALE
For å kunne ha en forutsigbar arrangementsgjennomføring, ønsker vi gjerne å komme frem til avtaler om fast leveranse av dugnadspersonale til de forskjellige arrangementene. Dette vil også gi forutsigbarhet for lagene som er med oss, og det vil gjøre jobben for dugnadsansvarlige i klubben enklere. Vi har flere seksjoner hvor vi gjerne gir klubben ansvar for å bemanne opp hele seksjonen – og vi finner helt sikkert en seksjon som passer deres kapasitet.

Det er naturligvis også mulig å bidra uten en fast avtale. Vi bruker dugnadsportalen Rubic for administrasjon av dugnad i forbindelse med arrangementer. For lag og foreninger anbefaler vi at dugnadsansvarlig står som medlem i vår frivilligpool. Vedkommende vil da få info når arrangementer legges ut, og kan da selv ta en avgjørelse på om dette er et arrangement dere ser for dere å kunne bidra på.

PÅMELDING
Hvert arrangement vil ha sin egen påmelding hvor alle som skal bidra,  være registrert. Når arrangementet er over, er det over, og de påmeldte funksjonærene får ikke automatisk noen videre info om arrangementer som kommer, med mindre de selv velger å melde seg inn som medlem. Man finner også info om arrangementer som er åpne for påmelding via «Min side» i Rubic (gjelder kun de som er innmeldt i portalen for Lillehammer Olympiapark, ikke de som kun står påmeldt som funksjonær i arrangementene).

DUGNADSBIDRAG OG FRIVILLIGPAKKE
Vi betaler et dugnadsbidrag på kr 90,- pr time. Vaktenes varighet avhenger av arrangement og seksjon. For at lag/foreninger skal kunne få dugnadsbidraget sitt, må de være registrert frivillighetsregisteret.

I tillegg til det økonomiske bidraget, mottar alle funksjonærer en frivilligpakke bestående av Bjørn Dæhliejakke, lue og hansker om de binder seg opp til 25 timers bidrag!

For at lag/foreninger skal kunne få dugnadsbidraget sitt, må de være registrert i frivillighetsregisteret.

For at russebusser skal kunne få dugnadsbidraget sitt til bussen, må bussen være registrert i enhetsregisteret.

 

Dugnadsbidraget er kr 90,- pr time.

Kommende arrangementer med frivilligbehov


World Cup Lillehammer 2022

Langrenn, hopp og kombinert
Lysgårdsbakkene og Birkebineren skistadion
1.-4. desember 2022

Raw air 2022

Lysgårdsbakkene hoppanlegg

Kontaktperson

for eventuelle spørsmål

Nothing found.