Idrett


Våre anlegg blir brukt av idrettslag og forbund til både treningssamlinger og store internasjonale mesterskap, men de er også populære treningsarenaer for lokale mosjonister. Hos oss kan du for eksempel trene skeleton i Bob- og akebanen, trene styrke i Olympiaparken sportssenter og sove på Birkebeineren skistadion. Vi har alt du trenger for et vellykket treningsopphold i Lillehammer. 

Olympiaparken Sportssenter


Olympiaparken Sportssenter i Håkons Hall kan tilby en komplett styrke- og utholdenhetsavdeling. Innenfor dette finner du en stor frivektsavdeling og 350 m innendørs løpebane.

Til sportssenteret

Utleie av flater og rom


Håkons Hall er Norges største flerbrukshall og vi har derfor mange rom og flater tilgjengelig for utleie til idrettslag, bedriftsidrett eller grupper. Vi er også fast utleier til årlige turneringer som Baldus Cup, Steinspruten Bilglass Cup og Lillehammer Cup. Ta kontakt om du vil legge din turnering til Håkons Hall.

Hallen kan gjøres om til: 3 Håndballbaner/futsal, 6 Volleyballbaner eller 5 Badmintonbaner. Vi har også 2 Basisrom med treningsutstyr og musikkanlegg

Overnatting


Med beliggenhet sentralt på Birkebeineren ski- og skiskytterstadion finner du et godt overnattingstilbud med sengeplass til 32 personer. Dette er helt perfekt for treningsopphold som samling og leir da alt du trenger tilbys i umiddelbar nærhet. Det er muligheter for å bestille måltider, leie av sengetøy/håndklær og Olympiaparken Sportssenter har alle fasiliteter til innendørs trening.

Fasiliteter: 7 firemannsrom, 2 tomannsrom, Spisesal, Kjøkken med utstyr, Stue med TV, Møterom med tavle, Toaletter, Vaskerom, Dusjfasiliteter separat damer/herrer i servicebygget, Wifi

Ta kontakt for informasjon og tilbud:
Anne Beathe
bykab@hotmail.com
tlf. +47 46929101

Trening og resultatservice


På grunn av stor aktivitet i våre anlegg legger vi ut resultatlister fra trening og konkurranser i Lillehammer bob- og akebane samt oversikt over tilgjengelighet til skyteskivene på Birkebeineren skistadion.

Våre anlegg


Kontakt oss for treningsmuligheter i våre anlegg

Birkebeineren skistadion


Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane


Jan Oddvar Tangen


Avdelingsleder
jan.oddvar.tangen@olympiaparken.no
415 77 170

Lysgårdsbakkene hoppanlegg


Asgeir Bjerke


Avdelingsleder
asgeir.bjerke@olympiaparken.no
481 43 990

Håkons Hall