Idrett


Våre anlegg blir brukt av idrettslag og forbund til både treningssamlinger og store internasjonale mesterskap. De er også populære treningsarenaer for lokale mosjonister. Hos oss kan du for eksempel trene skeleton i Bob- og akebanen, trene styrke i Olympiaparken sportssenter og sove på Birkebeineren skistadion. Vi har alt du trenger for et vellykket treningsopphold i Lillehammer. 

Utleie av flater og rom


Håkons Hall er Norges største flerbrukshall og vi har derfor mange rom og flater tilgjengelig for utleie til idrettslag, bedriftsidrett eller grupper. Vi er også fast utleier til årlige turneringer som Baldus Cup, Lillehammer indoor cup og Lillehammer Cup. Ta kontakt om du vil legge din turnering til Håkons Hall.

Hallen kan gjøres om til: 3 håndballbaner/futsal, 6 volleyballbaner eller 5 badmintonbaner. Vi har også 2 basisrom med treningsutstyr og musikkanlegg.

Overnatting


Med beliggenhet sentralt på Birkebeineren ski- og skiskytterstadion finner du et godt overnattingstilbud med sengeplass til 56 personer. Dette er helt perfekt for treningsopphold som samling og leir da alt du trenger tilbys i umiddelbar nærhet. Det er muligheter for å bestille måltider, leie av sengetøy/håndklær og Olympiaparken Sportssenter har alle fasiliteter til innendørs trening.

Les mer

Våre anlegg


Kontakt oss for treningsmuligheter i våre anlegg

Birkebeineren skistadion


Lars Nes


Driftsleder, Birkebeineren Skistadion
Send epost
+47 905 98 668

Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane


Jan Oddvar Tangen


HMS leder
Send epost
+47 415 77 170

Lysgårdsbakkene hoppanlegg


Asgeir Bjerke


Driftsleder, Lysgårdsbakkene Hoppanlegg
Send epost
+47 481 43 990

Håkons Hall


Roar Olsen


Leder, utviklingsprosjekter
Send epost
+47 911 70 733