Sesongstart for bobraft og taxibob


Allerede i oktober kommer de første profesjonelle utøverne til Norge og Lillehammer for å trene i vår olympiske bob og akebane. Men fra og med 17. november åpner vi også banen for deg som ønsker å oppleve en helt unik og adrenalinfylt tur med bob. Her får du kjenne g-kreftene på kroppen når du suser nedover den 1710 meter lange banen i opptil 120 km/t. Banen er den eneste av sitt slag i hele Norden og ble bygget til OL på Lillehammer i 1994. Gjør deg klar for en magisk opplevelse!
Bobraft er en morsom opplevelse for både store og små. Her får du oppleve en fart på ca 100 km/t. Bobraften har plass til 4 personer. Taxibob er den mest ekstreme opplevelsen. Her får du bli med i en ekte firerbob og kjenne g-krefter helt opp mot 5G og en hastighet på 120 km/t. Taxibob passer for deg som elsker adrenalin og ekstreme aktiviteter. Begge bobene styres av autoriserte piloter og du vil få opplæring før turen starter.
Billetter kjøper du i vår nettbutikk og alle som kjøper før sesongstart 17. november får 20% rabatt ved å benytte rabattkoden VINTERMORO.

Velkommen til en helt unik opplevelse denne vinteren!