Vi gjør oss klar for sommer


Vi nærmer oss slutten på vintersesongen og gjør oss nå klar for sommeraktivitet i våre anlegg. Varme dager har redusert snømengden i Lillehammer snøpark og dette ble derfor siste helg med kjelkekjøring. Vi avslutter også alpint denne uken og har siste åpningskveld onsdag 6. april. Bak oss har vi historiens best besøkte sesong og vi gleder oss allerede til å åpne igjen i desember. I mellomtiden venter noen varme fine måneder med sommeraktiviteter i Olympiaparken.

Vintersesongen i bobbanen er også over, men allerede 6. mai er vi i gang med hjulbobkjøring i anlegget. Billettene kan kjøpes nå i vår nettbutikk.Hjulbob

I slutten av mai åpner vi også stolheisen og 936SHOP i Lysgårdsbakkene. Videre mot sommerferien er campingen på skistadion også åpen. Vi kommer tilbake med konkrete åpningstider på et senere tidspunkt.

I mellomtiden anbefaler vi å benytte muligheten for både golf og squash i Håkons hall sportssenter. Vi kjører også skiløyper fra Birkebeineren skistadion så lenge det er mulig de neste ukene.

Vi takker alle våre gjester for en magisk vinter med mye moro og ønsker dere velkommen tilbake i sommer!