Endelig kom vinteren til Lillehammer og vi er godt i gang med å klargjøre sesongens skiløyper. Vi går en aktiv periode i møte med blant annet World Cup i Olympiaparkens anlegg, og vi ønsker derfor å informere om hvor og hvordan man får benyttet løypene til trening de neste ukene.

Vi har kjørt ut store deler av fjorårets snølager fra Birkebeineren skistadion i de nærliggende løypene, og med et solid tilskudd av fersk naturlig snø blir dette knakende fine skiløyper. På skiskytterstadion blir det mye rigging og klargjøring til arrangement, så vi ber derfor alle om å respektere sperringene rundt skistadion. Vi vil oppdatere saken så fort det er mulig å benytte skistadion igjen. Men vi kan glede dere med at løypene er tilgjengelig for allmenn bruk fra lunsj torsdag 24. november.

Løyper
Vi legger ut snø i 3.3 kilometer løypa som skal brukes under verdenscupen. I tillegg legger vi ut snø i alle snarveiene mellom de ulike delene av verdenscupløypa slik at det blir noen flate partier også (se kart under).

Parkering
Så lenge skistadion er stengt for trafikk er det heller ikke mulig å ferdes mellom parkering og løyper. Vi ber derfor alle om å benytte parkering i Kantvegen i denne lille perioden (se kart).

Vi ses i skisporet! GOD TUR!