Våren er endelig her og vi gleder oss til å åpne bobbanen for våre sommergjester. Allerde 6. mai er vi gang med hjulbob og billettsalget er godt i gang. Vi anbefaler alle våre gjester å forhåndsbestille sin tur før du kommer til banen.

Lillehammers mest adrenalinfylte sommeraktivitet!

Årets sesong går fra 6. mai til og med 17. september.

Vi har åpent lørdager og søndager fra 11:00-17:00. I perioden 17. juni til og med 20. august har vi åpent hver dag.

Gå videre til bestillingssiden for å se ledige tidpsunkter.

Hjulbob er en adrenalinfylt sommeraktivitet som er en perfekt tilleggsaktivitet til deg som tilbringer sommerferien Lillehammer. Barn fra 10 år kan være med, men kun personer over 12 år kan kjøre uten foresatte. Av sikkerhetsmessige hensyn er det plassbegrensinger i en hjulbob. Derfor er det kun mulig å kjøre med 2 eller 3 personer i hver bob ( i tillegg til piloten). Det er ikke være mulig å kjøre med kun 1 person. Hjulboben kjører i ca 100 km/t og du vil kjenne et trykk på 3G i svingene. Er man gravid eller har problemer med helsen (nakke, rygg, hjerte etc. ) kan man dessverre ikke gjennomføre denne aktiviteten.

Pris per tur er 1200,-. Vi gjør oppmerksom på at prisen gjelder per tur, uavhengig av om det er to eller tre passasjerer i boben.

Vi ønsker også velkommen til gjester som bare ønsker å besøke arenaen. Gå en tur langs banen og opplev bobene som suser forbi i stor fart. Vi har også åpen kiosk med mulighet for å kjøpe suvenirer, is, brus og kaffe.

LES MER OG BESTILL

VELKOMMEN TIL OLYMPIAPARKEN