Hva skal dette bygget hete?

Det gamle målhuset på Birkebeineren skistadion har det siste året fått et betydelig løft og er nå klar for en nye tider. Helt siden 1994 har dette fungert som målhus for utallige mesterskap. Bygget har sin historie og du kan nesten ta og føle på gleder og skuffelser som sitter igjen i veggene helt siden 90-tallet. Med sin unike utforming og historie gleder vi oss til å endelig kunne bruke målhuset til nye formål i fremtiden.

Fra nå blir det ulik bruk gjennom hele året med alt fra kafé, resepsjon for camping, selskapslokale og møterom. Vi har bygget ut med en stor terrasse og fått på plass flere toaletter og et kjøkken. Bygget har blitt som et «barn» for oss gjennom renoveringsperioden, men «barnet» har dessverre ikke fått et navn. Internt går det under navnet «gamle målhus», men vi mener at bygget fortjener et bedre navn enn som så. Derfor ønsker vi å spørre våre egne gjester om hva dere mener at bygget bør hete.

Beste navneforslag blir premiert med et gavekort på 2000,- til vårt aktivitetstilbud* og ikke minst en betydelig plass i «historieboken» til bygget.

*Gavekortet kan benyttes til følgende aktiviteter: Hjulbob, taxibob, bobrafting, kjelkekjøring, squash, golfsimulator eller stolheis i Lysgårdsbakkene.

Frist for innsending mandag 13. juni kl 12:00