Helt siden byggestart av Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane har Byggingeniør Finn Erik Nilsen vist sin store fascinasjon for OL-anlegget. Som lærer ved OsloMet har han årlig tatt med seg sine studenter til Lillehammer for å besøke bob- og akebanen og oppleve en byggkonstruksjon utenom det vanlige.

Våren 2018 ble Finn Erik (70) pensjonert fra OsloMet (tidligere Høgskolen i Oslo og Akershus), men en siste tur hadde han likevel lovet årets kull på skolen. Onsdag 7. november var han tilbake for 28. og kanskje siste gang. Over 1000 ingeniørstudenter har gjennom disse årene besøkt anlegget sammen med den entusiastiske læreren. 

Under besøket fikk de omvisning i anlegget, hvor man blant annet ser på det byggtekniske og kjølesystemet. En tur med bobraft var selvfølgelig også en viktig del av omvisningen. I tillegg var det på sin plass å markere dette besøket med blomster og gave til vår trofaste gjest!

Olympiaparken setter stor pris på hvert eneste besøk gjennom disse årene og håper på tross av pensjonsalder at vi får besøk igjen, med eller uten studenter.