Lillehammer er den ultimate byen å tilbringe påskeferien i, med mange muligheter for morsomme aktiviteter i byen og i fjellområdene rundt. Enten du bor her, tar en dagstur eller koser deg på hytta har vi gleden av tilby både kjelkekjøring, langrennsløyper og åpen skikafé gjennom hele påsken. Vår egen påskekylling har også vært på tur i Snøparken og har gjemt noen rabattkoder som du kan bruke på kjelkekjøring. Sjekk ut videoen og se om du klarer å finne de.

KJELKEKJØRING

Dette er vår mest populære vinteraktivitet! Vi har aldri hatt flere gjester enn i år og vi anbefaler derfor å booke tid på forhånd. Dette er like gøy for de voksne som for barna – perfekt familieaktivitet og et fint avbrekk i hverdag og ferie!

Sted: Lillehammer snøpark
Åpent hver dag i påsken
Priser fra 200,- per pers  / Familiepakke 680,-

NB! Begrenset kapasitet per dag!

LES MER OG BESTILL
kjelkekjøring

LANGRENN

Birkebeineren skistadion er det perfekte utgangspunktet for en vellykket skitur. Her har du gode parkeringsmuligheter og nypreparerte skiløyper så langt øye kan se! Husk også å ta turen innom vår nye skikafe på stadion.

Sted: Birkebeineren skistadion

LES MER

MÅLHUSET SKIKAFÉ

Parker bilen hos oss, ta deg en skitur og avslutt med et besøk på vår skikafé! Vi har nystekte bakevarer, kaffe, sjokolade og ikke minst varme og nye lokaler! Vinteren 2022 flyttet vi inn i det nyoppussede målhuset like ved parkeringsplassen på Birkebeineren skistadion. Her har vi koselige kafé-lokaler, toaletter og en stor terrasse til solskinnsdagene. Utenfor Målhuset har vi et stort åpent område hvor barna kan leke, gå på ski og skli i bakkene, mens du nyter en velfortjent kopp kaffe.

I påsken blir det også en påskerebus for barna, hvor man er med i trekningen av et gavekort på 500,- på aktiviteter i Olympiaparken.  Spør oss i kaféen 🙂

Sted: Birkebeineren skistadion

LES MER

INNENDØRSAKTIVITETER

Om du synes det er litt for kaldt ute anbefaler vi å ta turen inn i Håkons hall. Her har vi et komplett treningssenter, med kondisjons- og styrkeavdeling, samt en innendørs løpebane. I tillegg kan du spille squash eller benytte deg av våre golfsimulatorer.

Åpent hver dag!

Sted: Håkons hall

LES MER

Finn rabattkodene og få -20% på kjelkekjøring

Påskekyllingen har testet ut kjelkekjøring i Lillehammer snøpark og på veien passerer han noen rabattkoder som gir deg en litt ekstra hyggelig pris på kjelkekjøring. Klarer du å finne de?

Koden kan kun benyttes ved onlinebooking her på olympiaparken.no
(NB: Ved bruk av koder som inneholder «Å», erstatt med «A»)

VELKOMMEN TIL OLYMPIAPARKEN