Påskemoro for hele familien!


Denne påsken kan du oppleve flere aktiviteter i Olympiaparkens arenaer. Selv om situasjonen også i år er litt annerledes har vi lagt til rette for trygge aktiviteter hvor smittevern er ivaretatt på en god måte.

Under finner du en oversikt over påskens aktiviteter i Olympiaparken.

Se åpningstider i påsken

Kjelkekjøring


Arena: Kanthaugen freestyleanlegg

Kjelkekjøring er en morsom og fartsfull aktivitet som er like gøy for de voksne som for barna! Kanthaugen freestyleanlegg har preparerte løyper for kjelkekjøring med magisk utsikt ut over Lillehammer!

Aldersgrense: 10 år (5-9 år gratis – må sitte på med voksen)

Les mer og bestill


936 Påskechallenge


Arena: Lysgårdsbakkene hoppanlegg

Denne påsken kjører vi en påske-versjon av Challenge 936 i Lysgårdsbakkene Hoppanlegg. Dette er en morsom aktivitetsløype med 6 utfordringer plassert i og rundt anleggets 936 trappetrinn.

Alle som deltar er med i trekningen av gavekort på en adrenalinfylt tur med hjulbob i Lillehammer olympiske bob- & akebane og mange fine 936-effekter!

Les mer

Trene i påsken?


Arena: Håkons hall

Vi holder treningssenteret i Håkons hall åpent for kommunens innbyggere som er eller blir medlem i Håkons hall sportssenter. Som følge av nye smitteverntiltak 25. mars kan vi dessverre ikke tilby drop-in eller trening for andre utenfor kommunen. Squashhallene må dessverre holdes stengt til og med 12. april.

Vi oppfordrer alle til å benytte håndsprit og holde 2 meter avstand til andre i senteret.

Les mer


Langrennsløyper


Arena: Birkebeineren skistadion

Byens flotteste langrennsløyper finner du på og rundt Birkebeineren skistadion. Vi kjører opp løypene jevnlig og har kulden med oss fremdeles som gjør at vi kan levere fantastiske løyper hele påsken.

Vi anbefaler å starte skituren på Birkebeineren skistadion hvor det finnes mange alternativ til runder som passer for alle.

Velkommen til Olympiaparken i påsken!