Det er tid for påskeferie og vi har gleden av å tilby morsomme aktiviteter i våre olympiske arenaer.  Hos oss kan du for eksempel oppleve fart og moro med kjelkekjøring eller ta en magisk skitur med lunsjstopp på Målhuset skikafé  – Noe for en hver smak! 

Her får du en rask innføring i hva du kan gjøre hos oss i påsken.

KJELKEKJØRING

Dette er vår mest populære vinteraktivitet! Like gøy for de voksne som for barna – perfekt familieaktivitet og et fint avbrekk i hverdag og ferie!

Sted: Lillehammer snøpark
Priser fra kr 200,- per pers  / Familiepakke kr 680,- (+ billettavgift)

NB! Begrenset kapasitet per dag!

LES MER OG BESTILL

LANGRENN

Birkebeineren skistadion er det perfekte utgangspunktet for en vellykket skitur. Her har du gode parkeringsmuligheter og nypreparerte skiløyper så langt øye kan se! Husk også å ta turen innom vår nye skikafe på stadion.

Sted: Birkebeineren skistadion

LES MER

MÅLHUSET SKIKAFÉ

Parker bilen hos oss, ta deg en skitur og avslutt med et besøk på vår skikafé! Vi har blant annet nystekte bakevarer, vaffel, kaffe, kakao og mineralvann. Velkommen inn i våre nye og koselige kafé-lokaler, hvor du også finner toaletter og en stor terrasse til solskinnsdagene. Utenfor Målhuset har vi et stort åpent område hvor barna kan leke, gå på ski og skli i bakkene, mens du nyter en velfortjent kopp kakao!

Åpnet 24. mars – 1. april 11:00 – 16:00

Sted: Birkebeineren skistadion

LES MER

INNENDØRSAKTIVITETER

Om du synes det er litt for kaldt ute anbefaler vi å ta turen inn i Håkons hall. Her har vi et komplett treningssenter, med kondisjons- og styrkeavdeling, samt en innendørs løpebane. I tillegg kan du spille squash eller benytte deg av våre golfsimulatorer.

Åpent hver dag!

Sted: Håkons hall

LES MER

VELKOMMEN TIL OLYMPIAPARKEN