Bygget har endelig fått et offisielt navn!

Navnekonkurransen for det gamle målhuset på Birkebeineren skistadion er avsluttet og vi har mottatt enormt mange gode forslag. Juryen har denne uken hatt en grundig gjennomgang og resultatet kommer kanskje til å overraske. For når kreative forslag som Lounge-94, Målfrid og BB-stua tikket inn i innboksen kom også protestene mot å endre navn. Hvorfor gi navn til noe som allerede har et navn? – spør folk.

Et forslag har derfor vært gjentagende i konkurransen, og det viser seg at det enkle er ofte det beste denne gangen også. Blant lokale gjester går nemlig dette bygget under det uoffisielle navnet Gamle målhus eller bare Målhuset. Og slik skal det faktisk få fortsette å være, men denne gangen 100% offisielt! Det nye/gamle navnet blir derfor «Målhuset». Enkelt og greit!

Vi har trukket ut en vinner av konkurransen som da ble Bojan Radanovic.
Vi takker for et tydelig og ærlig innspill! 😁

Jeg vet ikke hvem som mener at det burde hete noe nytt og annet. Det er et historisk bygg, i ny forkledning. Det burde hete det, det er kjent som på folkemunnet. Det gamle målhuset, gamle målhuset eller bare målhuset er navn som er reelle for å ta vare på historien, alt annet blir for dumt. 

Bojan Radanovic