SKOLEPAKKE

Skoletur til de olympiske arenaene i Lillehammer

alpint
Foto: Esben Haakenstad
Foto: Daniel Nordby / Lillehammer Olympiapark
Foto: Daniel Nordby / Lillehammer Olympiapark
FDN_1097
Foto: Daniel Nordby / Lillehammer Olympiapark
Foto: Daniel Nordby / Lillehammer Olympiapark
Foto: Daniel Nordby / Lillehammer Olympiapark

Overnatting, trening og aktiviteter


For skoler og klasser kan vi tilby en totalpakke med overnatting, treningsfasiliteter, mat og unike opplevelser i Lillehammer. Perfekt for folkehøgskoler og idrettslinjer som ønsker en opplevelsesrik klassetur. Pakken tilpasser vi hver enkelt gruppe med det innholdet som passer dere best.

SEND BOOKINGFORESPØRSEL

Overnatting


Olympiaparken sportell finner du midt på Birkebeineren skistadion. Her har du bokstavelig talt skiløypene rett utenfor døren og er et populært overnattingssted for landslag i langrenn, kombinert og skiskyting. Her har vi tre og firemannsrom, samt noen enkeltrom for lærere. I tillegg har du kjøkken, spisesal, TV-stuer, mini-treningsstudio, bad og dusjer. Her har vi plass til grupper på opptil 56 personer.

Les mer om Sportellet

Matlevering


I samarbeid med vår cateringleverandør og lokale matbutikk kan vi levere alt fra serveringsklare varmretter til ferdig fylt kjøleskap med pålegg og råvarer etter deres ønske. Sportellet har to store spiserom i tilknytning til kjøkken. Om dere ønsker å ta middagen utendørs kan vi anbefale grillkveld i gapahukene våre.

Trening


Vi har et stort utvalg av treningsfasiliteter i våre fem olympiske anlegg. Vi tilbyr langrennsløyper, rulleskiløyper, skytebane for skiskyttere, terrengsykkelløyper, treningssenter, hoppbakke, alpinløøype og ulike innendørs baner i Håkons hall. Vi samarbeider også med alpinanleggene rundt Lillehammer.

Aktiviteter


Klasseturen trenger også noen morsomme aktiviteter! Som en av Lillehamemrs største tilbydere av sommer- og vinteraktiviteter har vi mye å friste med! Hva med kjelkekjøring i Lillehammer snøpark, eller en adrenalinfylt tur med bob i Nordens eneste bob- & akebane? Spør oss om hvilke muligheter som finnes i den aktuelle perioden.

Kontakt oss


Camilla Landa Nordby


Produktsjef overnatting, kafe og camping
Send epost
+47 905 49 575

Salgsavdelingen


salg@olympiaparken.no
Håkons hall, Nordsetervegen 45, 2618 Lillehammer

Du finner oss her


Birkebeineren Skistadion, Sjøsetervegen 33, 2618 Lillehammer

Bookingforespørsel


Fyll ut skjema for å registrere din forespørsel. Vi kontakter deg for videre oppfølging og booking.


    Treningssenter (Håkons hall)MatleveringCateringAktiviteter