Endelig er det sommer og som alltid ruller vi i gang med både hjulbob og paintball i Lillehammer olympiske bob- og akebane. Vi ønsker deg også velkommen til Lysgårdsbakkene hvor du kan oppleve magisk utsikt over OL-byen fra stolheisen og besøke vår 936shop. Under kan du lese mer om våre sommeraktiviteter.

PAINTBALL

Er du glad i å være i aktivitet og kjenne spenningen stige?
I skogen nord for Lillehammer skjuler det seg en 7500 kvm stor paintballbane som er perfekt for grupper som ønsker seg en god dose adrenalin og spenning! Banen er en del av Olympiaparkens bob og akebane like ved Hunderfossen. Vi leverer alt dere trenger av utstyr og våre dyktige instruktører leder dere gjennom spillet. Aktiviteten egner seg godt for utdrikkingslag, vennegjenger og bedrifter.

Sted: Lillehammer Olympiske bob- og akebane
Priser fra kr 600,- per pers (minimum 10 personer per bestilling).

LES MER


HJULBOB

Fart og spenning for deg som ønsker et skikkelig adrenalinkick!
Hjulbob er den definitive must-do aktiviteten om du tilbringer sommeren i Lillehammer. Dette er en adrenalinfylt reise gjennom Nordens eneste olympiske bobbane. Banen ble bygget til de olympiske vinterlekene i 1994 og hver vinter arrangeres en rekke internasjonale konkurranser i bob, aking og skeleton her. Men nå er det din tur til å oppleve sommerens svar på bob – Gjør deg klar til å føle adrenalinet bruse gjennom kroppen og mens du smiler fra øre til øre! Dette er kjent som en av Norges mest actionfylte sommeraktivitet, for her vil du oppleve et trykk på hele 3G når hjulboben kjører i 100 km/t.  Dette vil du aldri glemme!

Sted: Lillehammer Olympiske bob- og akebane

Priser fra kr 600,- per pers (minimum 10 personer per bestilling).

LES MER


LYSGÅRDSBAKKENE

Ta med deg venner og familie til Lillehammers fineste utsikt, på toppen av hoppbakken!
Fra bunnen av hoppbakken kan du ta stolheisen til toppen og besøke et av byens mest populære utsiktspunkter. Herfra har man en fantastisk panoramautsikt over Lillehammer og Mjøsa. Du velger selv om du ønsker å benytte stolheisen både opp og ned eller om du vil gå de 936 trappetrinnene en av veiene. Vi anbefaler også å ta turen innom vår 936 SHOP som du finner i bunnen av anlegget. Her finnes et utvalg av kioskvarer, is, drikke, gaver og ikke minst de populære Lillehammer-genserene!

Billetter kjøpes i nettbutikken eller i 936 SHOP ved ankomst.

LES MER


Sommercamping

Olympisk campingplass i Lillehammer
Olympiaparken camping finner du på Birkebeineren skistadion i Lillehammer. På sommeren forvandles den Olympiske skistadion til en hyggelig og familievennlig campingplass. Her bor du bokstavelig talt PÅ målstreken, og med kort vei til byen, severdighetene og naturen er dette en perfekt campingplass for deg som er på ferie i Lillehammer.

LES MER

VELKOMMEN TIL OLYMPIAPARKEN