Team Lillehammer blir Team Olympiaparken


Det er med stor glede vi kan informere om at Team Lillehammer hopp og kombinert har inngått et nytt og tettere samarbeid med Lillehammer Olympiapark AS (Olympiaparken). Fra og med 23. juni bytter teamet navn til Team Olympiaparken og omprofileres med ny logo og profil under Olympiaparkens merkevare. Samarbeidet har som mål å bidra til økt utvikling av både teamet og Olympiaparkens arenaer og arrangementer.

Vi gleder oss til å samarbeide med så gode utøvere og trenere. De trener og konkurrerer i de beste anleggene i verden og vil være med på å utvikle våre anlegg og konkurranser. Samtidig kan vi tilføre de andre kompetanser og styrker rundt administrasjon, synlighet og samarbeidspartnere. Vi strever alltid etter å utvikle Olympiaparken og da er det inspirerende å få noen av verdens beste på prestasjonskultur inn i selskapet.

Per Olav Andersen, Administrerende direktør i Olympiaparken

 

Gjennom Olympiaparkens merkevare, kommunikasjonsavdeling, salgsnettverk og administrasjon skal samarbeidet bidra til økt profesjonalisering av teamet. Trenerne blir også ansatt i Olympiaparken og skal bidra inn i arrangementene med fagkompetanse ved siden av trenerjobbene. Det har også kommet nye hoppere til teamet med blant annet Robert Johansson i spissen.

Team Olympiaparken skal hele tiden søke å være Norges ledende hoppteam slik at vi kan rekruttere utøvere inn i verdenstoppen på sikt med våre unge utøvere og på kort sikt med de erfarende utøverne vi allerede innehar. Vi skal være nysgjerrige og innovative for norsk hoppsport.

Karl Vegard Andersen, Leder for styringsgruppa Team OIympiaparken

 

Lansering og pressekonferanse skjer i dag, fredag 23. mai kl 12:00 i Lysgårdsbakkene Hoppanlegg.