Vinteren står for tur og vi har gleden av å tilby mange morsomme aktiviteter i våre olympiske arenaer.  Hos oss kan du oppleve alt fra en adrenalinfylt tur i bob til en rolig skitur i våre nypreparerte skiløyper – Noe for en hver smak! 

Her får du en rask innføring i hva du kan gjøre hos oss denne vinteren.

KJELKEKJØRING

Dette er vår mest populære vinteraktivitet! Sist vinter hadde vi over 5000 gjester og nå er vi er klar til å ta i mot enda flere! Like gøy for de voksne som for barna – perfekt familieaktivitet og et fint avbrekk i hverdag og ferie!

Sted: Lillehammer snøpark
Sesongåpning 10. desember (med forbehold om kalde temperaturer og nok snø).
Priser fra 200,- per pers  / Familiepakke 650,-

NB! Begrenset kapasitet per dag!

LES MER OG BESTILL
kjelkekjøring

BOBRAFTING

Kjenn adrenalinet bruse i en fartsfylt opplevelse i Nordens eneste bobbane. Bobraft er en gummibob med en toppfart på 100km/t, og vil gi et adrenalinkick med et trykk på opp mot 3G.

Sted: Lillehammer olympiske bob- & akebane
SESONGÅPNING 7. DESEMBER
Pris 1200,- per tur
 NB! Begrenset kapasitet! 

LES MER OG BESTILL

TAXIBOB

Er du virkelig tøff går du for «storebror» taxibob, hvor du får være med en autorisert pilot ned banen i en ekte bob! Du vil kjenne adrenalinet i en fart på opptil 120 km/t og trykket av 5G på kroppen.

Sted: Lillehammer olympiske bob- & akebane
SESONGSTART 7. DESEMBER
Pris 2700,- per tur.
 NB! Begrenset kapasitet! 

LES MER OG BESTILL

LANGRENN

Birkebeineren skistadion er det perfekte utgangspunktet for en vellykket skitur. Her har du gode parkeringsmuligheter og nypreparerte skiløyper så langt øye kan se! Første helgen i desember er det World Cup i nordiske og da anbefaler vi å la skiene stå hjemme og i stedet ta turen som publikum og heie på dine favorittutøvere. Etter dette vil det være mulig å ta med egne ski og nyte de fantastiske skiløypene våre! Velkommen!

Sted: Birkebeineren skistadion

LES MER

ALPINT

Visste du at du kan kjøre alpint rett ved Lysgårdsbakkene i Lillehammer? Lillehammer snøpark er på ingen måte stort og luksuriøst, men likevel en perfekt alpinbakke for barn og unge som vil ha kort reisevei fra byen. Her kan du nyte magisk utsikt over Lillehammer mens du suser ned løypen på 1 km. Åpent hver mandag, onsdag og torsdag fra 17-20.

SESONGSTART 3. Januar 2023

Sted: Lillehammer snøpark
Pris fra 120,- per kveld

LES MER OG BESTILL
alpint

INNENDØRSAKTIVITETER

Om du synes det er litt for kaldt ute anbefaler vi å ta turen inn i Håkons hall. Her har vi et komplett treningssenter, med kondisjons- og styrkeavdeling, samt en innendørs løpebane. I tillegg kan du spille squash eller benytte deg av våre golfsimulatorer.

Sted: Håkons hall

LES MER

VELKOMMEN TIL OLYMPIAPARKEN