Vinterferien står for tur og vi gleder oss til to uker med mye moro! Hos oss kan du oppleve alt fra en adrenalinfylt tur i bob til en rolig skitur i våre nypreparerte skiløyper – Noe for en hver smak! 

Her får du en rask innføring i hva du kan gjøre hos oss i vinterferien (uke 8 + 9).

KJELKEKJØRING

Dette er vår mest populære vinteraktivitet! Over 3500 har kjørt kjelke hos oss hittil denne vinteren og vi er klar for å ta i mot enda flere! Like gøy for de voksne som for barna – perfekt familieaktivitet!

Sted: Lillehammer snøpark
ÅPENT HVER DAG!
Priser fra 190,- per pers  NB! Begrenset kapasitet!

LES MER OG BESTILL
kjelkekjøring

BOBRAFTING

Kjenn adrenalinet bruse i en fartsfylt opplevelse i Nordens eneste bobbane. Bobraft er en gummibob med en toppfart på 100km/t, og vil gi et adrenalinkick med et trykk på opp mot 3G.

Sted: Lillehammer olympiske bob- & akebane
ÅPENT HVER DAG!

Pris 1000,- per tur   NB! Begrenset kapasitet! 

LES MER OG BESTILL

TAXIBOB

Er du virkelig tøff går du for «storebror» taxibob, hvor du får være med en autorisert pilot ned banen i en ekte bob! Du vil kjenne adrenalinet i en fart på opptil 120 km/t og trykket av 5G på kroppen.

Sted: Lillehammer olympiske bob- & akebane
ÅPENT HVER DAG!

Pris 2500,- per tur.  NB! Begrenset kapasitet! 

LES MER OG BESTILL

LANGRENN

Birkebeineren skistadion er det perfekte utgangspunktet for en vellykket skitur. Her har du gode parkeringsmuligheter og nypreparerte skiløyper så langt øye kan se!

Sted: Birkebeineren skistadion

LES MER

ALPINT

Visste du at du kan kjøre alpint rett ved Lysgårdsbakkene i Lillehammer? Lillehammer snøpark er på ingen måte stort og luksuriøst, men likevel en perfekt alpinbakke for barn og unge som vil ha kort reisevei fra byen. Her kan du nyte magisk utsikt over Lillehammer mens du suser ned løypen på 1 km. Åpent hver mandag, onsdag og torsdag fra 17-20.

Sted: Lillehammer snøpark
Pris fra 120,- per kveld

LES MER OG BESTILL
alpint

RAW AIR

2. og 3. mars kan du oppleve verdens mest intense hoppkonkurranse i Lysgårdsbakkene på Lillehammer. Her blir det show og spenning når verdens beste hoppere møtes til kamp.

Sted: Lysgårdsbakkene hoppanlegg

LES MER

VELKOMMEN TIL OLYMPIAPARKEN