Lillehammer Olympiapark består av Birkebeineren skistadion, Lysgårdsbakkene hoppanlegg, Håkons Hall og Lillehammer Olympiske bob- og akebane. Våre dyktige og entusiastiske medarbeidere står på for å skape minneverdige opplevelser i våre anlegg.

Siste nyheter


Olympiaparken i ny utforming

Endelig har dagen kommet hvor vi kan vise frem vår nye hjemmeside. 1. september 2017 inngikk vi en avtale med Tur.Digital om utforming av en ny hjemmeside for Lillehammer Olympiapark AS. Mye arbeid og mange timer har gått med de siste månedene for å lage en hjemmeside som er enkel å bruke for våre kunder.  Vi har hatt et kjempegodt samarbeid med Espen, Hans Martin og Pernille hos Tur.Digital og vi er veldig fornøyd med både brukervennligheten og hvordan siden ser ut. Vi håper selvfølgelig også…

Gå til nyhetsarkiv

Arrangementer


18nov18:00Hockey ClassicLillehammer Ishockey - Storhamar

01desallday03alldayWorld Cup LillehammerNordiske grener

09des18:30Julekonsert med Kurt Nilsen

29des(des 29)12:0001jan(jan 1)12:00Nyttårshelg med KRIK Explore 2018

Se flere arrangementer

Aktiviteter


Vi har et bredt utvalg aktiviteter i kategoriene familie og moro, action og sport og Olympiske opplevelser. I tillegg til disse kan vi tilby opplevelser for bedrifter, utdrikningslag og vennegrupper.

Se flere aktiviteter

For bedrifter og grupper


Vi har pakker med aktiviteter passende for enhver anledning både til venner og teambuilding for bedrifter. Våre dyktige medarbeidere skreddersyr store bedriftsarrangement i samarbeid med våre partnere der minneverdige opplevelser står i fokus.  

Våre anlegg


Til anleggene