Lillehammer Olympiapark har dyktige og entusiastiske medarbeidere som står på for å skape minneverdige opplevelser i våre anlegg. Parken består av Birkebeineren skistadion, Lysgårdsbakkene hoppanlegg, Håkons Hall og Lillehammer Olympiske bob- og akebane. 

Kontakt oss nå

Sesongens aktiviteter


Vi har et bredt utvalg aktiviteter i kategoriene familie og moro, action og sport og Olympiske opplevelser. I tillegg til disse kan vi tilby opplevelser for bedrifter, utdrikningslag og vennegrupper.

Se flere aktiviteter

Siste nyheter


Velkommen til julebordsfest

I samarbeid med Paa bordet tilbyr Lillehammer Olympiapark en helaften med fantastiske Kurt Nilsens julekonsert og julebordsfest i Håkons Hall 8. desember 2018. Julebordsfesten starter med juletapas før konserten og fortsetter med buffet etter konserten. Før…

Opplev World Cup som VIP!

Lillehammer Skifestival er arrangør av World Cup Nordiske Grener på Lillehammer fra 30. november – 02. desember 2018.  Det årlige arrangementet første helgen i desember, med alle tre nordiske grener, er en tradisjon som startet i 2013. Lillehammer Olympiapark AS har ansvaret for…

Gå til nyhetsarkiv

Arrangementer


09nov(nov 9)15:0011(nov 11)17:00Lillehammer Indoor cup 2018Tidligere Steinspruten Bilglass Cup

17nov18:00Hockey Classic 2018Lillehammer Ishockey - Storhamar

30nov(nov 30)10:0002des(des 2)17:00World Cup Nordiske grener- Vinterens heftigste arrangement

08des19:30Julekonsert med Kurt Nilsen

Se flere arrangementer

For bedrifter og grupper


Vi har pakker med aktiviteter passende for enhver anledning både til venner og teambuilding for bedrifter. Våre dyktige medarbeidere skreddersyr store bedriftsarrangement i samarbeid med våre partnere der minneverdige opplevelser står i fokus.  

Våre anlegg


Til anleggene